lunes, 26 de noviembre de 2012

UNA FORMA ORIGINAL DE DONAR A CONÈIXER EL MERCADAL VO


Aquest dissabte es va explicar el Mercadal v.o. a l’Agrupament Escolta Guillem de Mont-Rodón a partir d’un joc de ciutat ambientat a l’època medieval.

El passat dissabte 24 de novembre es va fer un joc de ciutat amb l’Agrupament Escolta Guillem de Mont-Rodón per donar a conèixer com era la vida quotidiana del Vic medieval i convidar així a tot el jovent a visitar el Mercadal v.o.  Aquesta activitat també va servir per animar a tots els nois i noies a participar en el concurs de fotografia del Mercadal v.o. centrat en la temàtica dels mercats. Aquest concurs de fotografia demana als participants que comparin un mercat actual amb el Mercadal v.o.
Un total de 36 joves de l’Agrupament Escolta del Guillem de Mont-Rodón va passar dues hores de la tarda de dissabte resolent enigmes sobre curiositats de l’època medieval. Trobar les imatges de Sant Llucià i Sant Marcià ubicades en petites capelles de la ciutat o endevinar quins eren els plats que el poble podia consumir a l’època medieval, eren algunes de les qüestions que van haver de resoldre, entre d’altres. Va ser una jornada gaudida per tots els participants i que també va servir perquè els nois i noies tinguessin més informació de la  seva ciutat.