miércoles, 14 de noviembre de 2012

EL MERCADAL V.O. IMPLICA ENTITATS DEL CENTRE HISTÒRIC I LA CALLA PER AUGMENTAR LA PARTICIPACIÓ CIUTADANA



Des del mes de setembre, per donar a conèixer el Mercadal v.o. i implicar les entitats del Centre històric i la Calla, s’estan organitzant diferents activitats. La propera novetat serà el taller de fotografia.


Divendres passat prop de 36  nens i nenes de l’Escola de la Pau dels Infants del Casal Claret i del Mercadal van poder fer un tast de jocs medievals de la mà dels dinamitzadors comunitaris del Pla de Barris. Els van ensenyar el  joc de les canyetes, els ossets, les bitlles i la tella. Alguns repetien per segon any l’experiència i la van valorar molt positivament.


 
Per altra banda, aquest any, lligat amb el Mercadal es convoca un concurs  de fotografia.   El dia 24 de novembre es portarà a terme un taller de fotografia amb els agrupaments escoltes dels barris del Centre i la Calla. Aquella mateixa setmana també es presentarà el concurs als casals de gent gran, a l’Escola d’Art, a l’Agrupació de Sords i a la Farinera.  Hi podrà participar tothom que sigui aficionat a aquest món.


Finalment, una altra entitat amb la que s’ha estat treballant des del mes de  setembre és el Casal de la Gent Gran de Vic.  Un dels objectius del taller de danses medievals és ampliar la participació ciutadana dins el Mercadal v.o. S’espera que aquest grup de dansaires ensenyi al grup de teatre el que han après per poder-ho introduir dins el guió del Mercadal v.o. d’enguany.