miércoles, 7 de noviembre de 2012

DIVENDRES JUGUEM A LA PLAÇA GAUDÍ


                Aquesta setmana, aprofitant el pont, no hi ha hagut sessió de teatre a la Universitat de Vic. Tanmateix, l’actualitat relacionada amb el Mercadal v.o. no s’atura i seguim avançant en l’organització i l’expansió de l’esdeveniment. Per fer-ho i arribar a tota la ciutadania, des de Pla de Barris estem organitzant diverses activitats per donar a conèixer aspectes concrets del Mercadal.

                Una d’aquestes activitats està relacionada amb els jocs medievals, un tema d’especial rellevància pel Mercadal i que compta amb una jornada de portes obertes dedicada en exclusiva a les escoles de Vic. Per preparar-la, des d’inici de curs els alumnes de l’escola de Santa Caterina de Siena estan treballant els jocs de l’època.

                Per acostar aquests jocs a tota la ciutadania, i escampar l’esperit medieval que irradia el Mercadal v.o., s’ha preparat una tarda de jocs amb l’Escola de la Pau dels Infants del Casal Claret. Es trauran alguns dels jocs amb què comptem (xarranca, canyetes, etc.) i ensenyarem als nens i nenes a jugar tal com es feia en aquells temps. La tarda de jocs medievals tindrà lloc el proper divendres 9 de novembre, a les 18 h de la tarda a la Plaça Gaudí. A més dels nens i nenes del Casal, en la darrera sessió de teatre es va convidar a participar a tots els infants del Mercadal. I des d’aquí, animem a totes les famílies del barri a portar els seus fills i jugar una estona amb uns jocs que tenen una llarga història però que no passen de moda.