miércoles, 28 de noviembre de 2012

EL MERCADAL V.O. ES PRESENTA DAVANT DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ

Aquest dilluns dia 26 de novembre, a les sis de la tarda a la sala Coll i Bardolet de l’Edifici del Sucre, es va presentar oficialment la tercera edició del Mercadal v.o., emmarcat dins la presentació més àmplia del Mercat Medieval de Vic. La roda de premsa va córrer a càrrec de Montse Rovira, regidora de Fires, Mercats i Esports, Josep Rafús, regidor d’Urbanisme, i Noemí Alonso, tècnica de Pla de Barris, que van explicar les novetats d’ambdós mercats a mitja dotzena de mitjans.
La Montse Rovira va centrar-se en explicar la nova edició del Mercat Medieval. Així, va detallar el número i la procedència dels 350 expositors que hi haurà aquest any pels carrers de Vic, així com els espais que ocuparan.
Per la seva banda, Josep Rafús i Noemí Alonso van descriure les novetats que presentarà enguany el Mercadal v.o. Entre aquestes novetats, destaca sobretot la Taverna v.o., l’espai que s’obrirà el dissabte al vespre per recrear l’ambient tavernari de l’època medieval. El regidor també va posar èmfasi en la participació ciutadana, autèntic motor del projecte, felicitant la continuïtat dels actors que van participar en les passades edicions. En el mateix sentit, la Noemí Alonso va explicar com s’ha treballat amb les diferents entitats ciutadanes involucrades en el Mercadal v.o.
Tot plegat, doncs, una presentació pública que emfatitzava els aspectes innovadors d’aquest nou Mercadal i que animava al públic a visitar-lo per poder experimentar un viatge en el temps.