sábado, 8 de diciembre de 2012

LA 3ª EDICIÓ DEL MERCADAL VO SEGUEIX ATRAIENT A UN GRAN NOMBRE DE CURIOSOS

Un any més, el Mercadal v.o. mostra a tots els visitants com era un mercat del segle XV mitjançant el teatre i el bon humor.

Tal i com estava previst, el dijous 6 de desembre a les 11 del matí el Mercadal v.o. va obrir les seves portes per tercer any consecutiu per mostrar a tots els curiosos  com era un mercat del segle XV. Obert fins el diumenge 9 de desembre, el Mercadal v.o. és una proposta molt atractiva tant per grans com per petits, on es pot veure com era una dia en un mercat del segle XV.

Entre les parades de peix, carn, candeles, pell i moltes més, també hi trobareu personatges existents en aquella època com el mostassaf, encarregat de fer complir les ordenances, o el joglar, qui explicava històries i cantava cançons.

Una novetat d’aquesta tercera edició és l’obertura d’avui dissabte de 18h a 21h de la Taverna v.o. on s’oferirà una representació teatral de l’ambient que es respirava en una taverna del segle XV. L’entrada tindrà un preu de 5,00€ que inclourà menjar, beguda i espectacle (l’entrada és gratuïta per als menors de dotze anys).