martes, 7 de agosto de 2012

FOTOGRAFIES SELECCIONADES

Roba, d'Anna del Nadal. La roba, des de sempre ha estat una necessitat en l'home, el resguarda del fred, de la calor i dels agents externs. El fa sentir elegant i únic.

                                                                           






Herbes, d'Aribau. Aquestes dues parades, tot i estar separades per gairebé 500 anys de diferència, no son tan diferents l'una de l'altre.




Venedor de fruita, d'Excalibur. Malgrat la diferència en el temps i la distància, aquesta parada de fruites a Jordània, no ha canviat l'estructura bàsica amb la parada de fruita del Mercadal v.o.


Formatgers, de Foraster. Dues parades de formatges separades per gairebé 600 anys. Una al Mercadal v.o. i l'altre a la fira de l'avet a Espinelves.




Èxtasis, de Jony. Passió per la feina. Una artesana del s.XV al Mercadal v.o. vivint amb passió la seva feina i una representació a la fira esotèrica de Sant Feliu Sasserra.



Gust i valor, de Klaudelluna. A les fotografies podem observar el gust i el valor de viure una tasca del qui totes les generacions poden sentir-se orgullosos. Tant l'avi com la jove, gaudeixen asseguts del que fan.