sábado, 1 de septiembre de 2012

CONCURS DE FOTOGRAFIA


DESCRIPCIÓ
El concurs de fotografia del Mercadal v.o. te com a tema :” els mercats”.
Els participants hauran de presentar 2 fotografies, una d’un mercat actual i l’altre del Mercadal v.o. 2012
Aquestes 2 fotografies hauran de tenir un element o punt en comú, que s’haurà d’explicar amb l’entrega de les fotos (veure exemple a les bases).
El termini del lliurament de les fotografies serà el 13 de desembre de 2012, quatre dies després de la finalització del Mercadal v.o.






BASES DEL CONCURS DE FOTOGRAFIA   MERCADAL VO:
TEMA : Mercats (fotos realitzades durant el 2012).

PARTICIPANTS : Tots els aficionats a la fotografia i a l’època medieval que ho desitgin.

OBRES : Cada participant haurà de presentar dues fotografies, una d’un mercat actual i una altra del Mercadal v.o. 2012 amb un aspecte comú fàcilment identificable. El Mercadal v.o. es realitzarà a Vic els dies 6, 7, 8 i 9 de desembre de 2012.
Exemple: Una parada d’un mercat actual i la mateixa parada del Mercadal v.o.

Només s'admetrà el format digital, tots els arxius seran en format JPEG i en la seva resolució original. S'admetrà qualsevol tècnica fotogràfica excepte el retoc.

MIDES : La fotografia s'enviarà en el seva mida original. La mida mínima serà de 2304 x 1728 px (4 Megapíxels).

TRAMESA : Les fotografies s'enviaran únicament a l'adreça electrònica pladebarris@vic.cat. En l’assumpte del correu s’ha d’escriure “Concurs de fotos del Mercadal v.o.”. S'enviarà confirmació de rebut.

IDENTIFICACIÓ : S’han d’enviar tres arxius: les dues fotografies i un document word. En els noms dels tres arxius hi constarà el pseudònim de l'autor (per exemple, pica-soques) i el títol de les dues fotografies (per exemple, peixaters 1). Dins l’arxiu word adjunt hi constarà: Títol de les fotografies, pseudònim i nom de l'autor, adreça, telèfon i correu electrònic de l'autor i una breu explicació del punt en comú entre les dues fotografies. Si es pertany a una entitat, anomenar quina.
·        Exemple :     Pica-soques.peixaters1.jpeg.
Pica-soques.peixaters2.jpeg
En el Word: Pica-soques.doc

TERMINI DE PRESENTACIÓ : Fins al 13 de desembre de 2012 a les 12 de la nit.

JURAT : Estarà format per 3 persones, 1 membre de la comissió de guió del Mercadal v.o. i fotògraf, un membre de l’Associació de veïns i veïnes del barri de la Calla i responsable de la taverna del Mercadal v.o. i un representant del Pla de Barris de Vic.

VEREDICTE : El veredicte serà inapel·lable i es farà públic el dia 15 de desembre al blog: http://mercadalvo2012.blogspot.com i al facebook: http://www.facebook.com/mercadal.vo

LLIURAMENT DE PREMIS : L'entrega de premis es realitzarà el dimecres dia 19 de desembre a les 18.00h. de la tarda, a l’ACVIC. ( Carrer de Sant Francesc, 1. 08500 Vic)

PREMIS: Hi haurà premis per a les 3 millors parelles de fotografies.
1r. Premi: Curs de fotografia a La Farinera, Centre d’Arts Visuals de Vic.
2n.Premi: Una excursió per a dues persones en Burricleta per la plana de Vic amb esmorzar inclòs.
3r. Premi: Una entrada doble per a una visita guiada al Museu Episcopal de Vic.
Cap concursant pot obtenir més d'un premi. Cap premi serà declarat desert.

EXPOSICIÓ : Les obres premiades, les obres finalistes i una mostra representativa de les obres presentades al concurs, seran exposades virtualment al blog : http://mercadalvo2012.blogspot.com, i restaran a disposició de l’organització per a una possible exposició amb prèvia autorització dels autors.

NOTES:
* El veredicte i el llistat de les obres seleccionades, es podrà consultar al blog : http://mercadalvo2012.blogspot.com.
* Pel sol fet de participar, els autors reconeixen ésser posseïdors del copyright de les seves fotografies i, en conseqüència, tenir-ne els drets d'autor i els drets d'imatge. Així mateix, l'organització s'eximeix de qualsevol conflicte de publicació d'obres.
* Els drets de les fotografies premiades i no premiades, quedaran en propietat del seu autor, que donarà el dret de publicar-les al blog : http://mercadalvo2012.blogspot.com i exposar-les en cas que siguin seleccionades per a possibles exposicions posteriors.
* Al cap d'un any, es podran eliminar els arxius presentats, llevat dels arxius de les fotografies premiades i seleccionades que restaran al blog : http://mercadalvo2012.blogspot.com, sempre citant-ne el nom de l'autor.
* Tota comunicació en relació al concurs serà per correu electrònic, excepte la comunicació directa amb els autors de les obres premiades.
* Qualsevol cas no previst en aquestes bases, serà resolt per l'organització.
* La participació en aquest concurs implica la total acceptació d'aquestes bases.
* Per a més informació, escriure al correu electrònic : pladebarris@vic.cat. (amb l’assumpte “concurs de fotos del Mercadal v.o.”)