miércoles, 10 de octubre de 2012

PRESENTACIÓ DEL BLOG DEL MERCADAL VO

Dissabte 6 d’octubre el taller de teatre va arribar a la seva tercera sessió.  La primera part de la classe va començar amb un joc on els participants havien d’endevinar una veritat i una mentida de cadascú, i van ser moltes les sorpreses que tots ens vàrem endur.

Ja a mig matí en Josep Armengol i en Toni Gil, uns voluntaris veterans del Mercadal varen fer el taller de teatre  en absència de l’Eva Marichalar, que és  la pedagoga teatral que condueix la formació adreçada a les persones participants. En Josep i en Toni  van dirigir i proposar unes pràctiques per donar a conèixer com eren i actuaven els diferents personatges de l’edat medieval. Una d’aquestes activitats va ser la posada en escena de diferents parades d’un mercat medieval.  El fet d’actuar tots al mateix moment va esvair la por escènica i va donar a entendre com seria el Mercadal.  Després hi va haver l’explicació de com seria el mercat i les parades i els diferents personatges que en formarien part. Els participants dels anys anteriors van explicar la seva experiència i varen animar a tothom a participar.


La sessió va acabar amb una presentació del Blog del Mercadal . Es va animar a tothom a seguir-lo per estar al dia de totes les noticies. També es va recordar que tots els participants poden col·laborar-hi  amb els seus escrits.